Hålla bollen i rullning själv

Tom har varit sjuk i över en vecka nu. Detta har inneburit att jag fått sköta alla hämtningar och lämningar själv, i princip all matlagning, städ, tvätt och disk och sedan skolan och scouter på det. Stackars Tom har både legat hemma med feber och lyckats skada foten så att han knappt har kunnat gå vilket kanske inte är den bästa av kombinationer. Det har varit minst sagt svettigt om man säger så.
 
Nu är Tom i alla fall "på benen" igen och trots att han haltar lite smått går han till jobbet. Igår kom han faktiskt hem med blommor och choklad till mig som tack för den senaste veckan vilket gjorde mig väldigt glad. Jag är dock mest glad över att vardagen äntligen börjar falla på plats igen och att han mår bra.
 
Igår var jag så trött att jag faktiskt glömde sätta på Vincent skor. Väl framme i tamburen på förskolan insåg jag min miss men som tur var har han extraskor på föris så ingen skada skedd, men som sagt så är det nu rätt skönt att Tom är med i vardagspusslet igen. Förstår verkligen inte hur ensamstående gör detta varje dag?!
 
Som en liten energiboost hade jag Josefin över på middag och efterföjande kladdkaka igår och idag är det självstudiedag på schemat vilket innebär frukost framför nyhetsmorgon och plugg i lugn och ro. DET skall bli underbart!
 
Otroligt snygg vän och en smarrig kladdkaka!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: