Brunchande frukostvägrare

Startade dagen på bästa sätt med söndagsbrunch to die for:
 
 
Ni får ursäkta mig för att jag lägger upp alla dessa läskande bilder på smarrigheter här. Jag får passa på att ta kort när maten ser lite extra snygg ut och vi ansträngt oss lite mer än vanligt men givetvis äter vi inte brunchbuffé varje dag. Jag är vanligtvis extremdålig på att äta frukost nämligen så då får man slå på stort när energi och sug finns och tydligen var det en sån dag idag. Är högst förvirrad över vart jag hittat den energin någonstans dock. Jag hade ju kunnat lägga upp en bild på torsdagens glas med A-fil här också som jag svepte samtidigt som jag rotade i garderoben efter något att ta på mig, men hur trevligt hade det varit egentligen?
 
Vi har inte gjort många knop idag. Jag har mest gått runt och pysslat här hemma, irriterad över en svidande förkylningsblåsa på insidan av underläppen som inte vill lämna mig ifred och med lite fjärilar i magen inför morgondagens hjärtoperation som vi skall få vara med på. Skall bli sjukt häftigt att få vara med och se men är rätt nervös för att jag ska dimpa ner i golvet när de börjar såga upp bröstbenet. Gahh, imorgon får jag verkligen ladda med rejält med frukost. Tur att jag har lite pannkakor över sen i morse.
 
Eftersom jag varit så vansinnes trött idag (som sagt, hur fick jag energi att laga brunch bara sådär?) blir det tidig sänggång för mig. Eller ja, jag skall försöka. Det är inte alltid det blir som man har tänkt sig! Jag hade dock verkligen behövt sova ordentligt så jag skall göra mitt bästa. Nattinatt på er goingar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: