Tiden räcker inte till

Jag gissar att det inte bara är jag som tycker att dygnet har alldeles för få timmar? Ibland önskar jag att jag hade kunnat klara mig på 4 timmars sömn så att jag kunde få fyra timmar extra att bara göra allt det som inte hinns med dygnets övriga timmar. Det är med nöd och näppe jag hinner med allt som måste göras och då finns det sååå mycket som jag vill göra som helt enkelt inte får plats. Mycket frustrerande!
 
Idag har dock dagens planer ställts in eftersom Vincent blivit sjuk och vi har fått lite tid över att bara ta det lugnt och umgås med familjen vilket har varit väldigt välbehövligt. Har luffsat hemma hela dagen i myskläder, busat loss med Vincent och för någon timme sedan åkte vi iväg en sväng till Sisjön för att inhandla lite blöjor och lördagsgottis och så köpte vi med oss take away hem. 
 
 Gick en sväng på mattlandet vilket tydligen var väldigt spännande // Redo att hugga in!
 
Ikväll väntar således lördagsmys med Tom i soffan framför någon bra film. Helt ok ändå trots att våra ursprungliga lördagsplaner fick ställas in. Förhoppningsvis blir nästa vecka något lugnare för min del, så att jag hinner kika in här till exempel!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: