Tgif

Hallå fredag! TGIF är det många som skrålar medan jag själv känner en liten pärla svett kika fram på min panna. I väskan har jag preppat med två lunchlådor, fika och diverse mellanmål och magen bubblar av förväntning och nervositet.

Efter dagens förmiddagsföreläsning om akut njursvikt är alla i min grupp helglediga förutom jag. Ikväll skall jag nämligen gå mitt allra första jourpass på akuten. Vad det mer specifikt innebär har jag alltså inte så stor koll på då det som sagt är mitt första pass men om jag förstått det rätt så skall jag följa arbetet på akuten med allt ifrån att svansa läkare till att ta egna patienter. Skrämmande och spännande på samma gång! Får återkomma med en rapport efteråt.

Innan jag ikläder mig scrubs och stetoskop skall jag dock in till stan för att klippa mig (äntligen!!!!). Mitt hår ser just nu ut som ett förfallet fågelbo och jag tappar hårtussar både här och där vilket gör mig fullständigt galen. Jag förstår inte varför jag inte klipper mig oftare för att slippa leva ett halvår i mammatoffs innan jag får tummen ur och bokar en tid?!

En fullspäckad dag som ni hör så jag lär vara helt slut när jag landar i soffan ikväll. Allt som allt så blir det nog ändå en grym fredag!

I brist på annan bild bjuder jag på en bild på gårdagens pluggfika på Espresso House!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: