Hektiska maj

Det märks verkligen att det är maj nu. Maj månad är ju alltid månaden med mycket att göra och det gäller även det här året tydligen. Nu är det 2 veckor kvar till tenta och jag behöver väl inte ens förklara för er varför den där ångesten så sakta smyger sig på. "Jag har pluggat för lite", "jag kan inte det här" och "varför är alla andra så duktiga och smarta?" är väl bara några av de tankar som yr runt där inne i skallen. Egentligen vet jag ju att inget av det stämmer. Jag kan mycket, jag har pluggat så gott det går med tanke på allt annat som också skall få plats här i livet och "alla" andra känner nog i princip likadant som jag känner.
 
Förutom skolan och den stundande tentan så är det ju så mycket mer saker som händer i maj. Jobbet vill att vi jobbar så mycket som möjligt för att bli självständiga till sommaren vilket gör att mitt samvete hackar mig i nacken att jobba när jag inte pluggar och samtidigt skall jag hinna vara en glad och närvarande mamma/sambo. När jag skriver det såhär inser jag att det inte är så konstigt att jag är så otroligt trött på kvällarna. Tur att det bara är 2 veckor kvar.
 
Nu är det dags att hoppa i kläderna och snygga till sig lite för att åka in till skolan och redovisa ett grupparbete. Efter det är det raka vägen hem igen som gäller för att fortsätta läsa på inför fallseminariet på fredag. Ja, är det dålig uppdatering här i några dagar så förstår ni varför!
 
Längtar redan tillbaks till kliniken. Vi ses i höst igen härliga läkarpyjamas!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: