Frullepremiär på balkongen

Vilken härlig sommarvärme vi har ute nu! Folk lämnar jackorna hemma och sitter ute och njuter i solen. Runt lunchtid kan man känna doften av nygrillat och barnen leker ute sent på kvällen eftersom solen fortfarande inte gått ner. Jag njuter verkligen av det här och hoppas att sommaren inte bara rusar förbi. Längtar inte det minsta efter kalla och grå vinterdagar.
 
Imorse dukade Tom upp frukosten ute på balkongen och vi satt alla tre och blickade ut över alla spännande bilar och cyklar som susade förbi. Rätt så härligt faktiskt! Efter mysfrukosten åkte vi iväg en sväng till Frölunda torg för presentinhandling då vi när Vincent vaknar skall åka på kalas i Stenungsund. Kan inte avslöja vad det är för superbra present vi köpt men jag tror nog allt att det kommer falla födelsedagsbarnet i smaken.
 
Lite morgontrött mamma redo för frukost (och lite smink)
 
Både jag och Vincent är lite småförkylda så jag försöker att vila mig lite nu när han sover för att orka med en hel dag med kalas. Inser också att det nog var lite dumt att jag inte passade på att köpa nässpray när vi ändå var iväg. Får gräva lite i badrumsskåpet och se vad jag hittar. Hoppas ni alla får en fin och solig lördag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: