Första dagen på VAC

Gissar att ni är lite nyfikna på att veta hur det gick för mig på jobbet i torsdags. Ni som följer mig på snappis och Instagram vet ju redan hur det gick men för er andra kan jag berätta att det var SÅ roligt. Fanns ingen som helst anledning att vara nervös.
 
På VAC (vårdadministrativt centrum) var det jag och 3 andra nya läkarkandidater som körde sitt första eller andra pass. Avsatt endast för oss hade vi sedan en handledare som vi kunde ställa alla våra tusen frågor till och som bäst av allt genuint verkade tycka att det var roligt att ha oss där. Jag kände mig inte det minsta ivägen och trots att produktionen kanske inte var den mest effektiva så kunde jag mot slutet skriva några diktat helt på egen hand och skriva ut en journalkopia som skulle postas till den inremitterande vårdcentralen. SÅ STOLT!
 
 Trött men lycklig vik. medicinsk sekreterare 
 
Det bästa av allt var att jag verkligen tyckte att det var roligt. Tiden gick jättesnabbt och jag ville nästan inte gå hem när klockan väl slog 9. Trevliga arbetskamrater, trevlig arbetsplats och trevliga arbetsuppgifter. Vilken fullträff! Nu hoppas jag att denna känsla håller i sig i sommar också. I början är ju det mesta nytt och spännande men jag vet också att det inte kändes så här bra första dagen på mitt förra sommarjobb. Ser verkligen fram emot den här sommaren på så många sätt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: