En perfekt mors dag

Har haft en riktig drömmig mors dag idag. Min andra sen jag blev mamma. På förmiddagen satt jag och tentapluggade lite smått medan Vincent och Tom var ute. När de kom hem hade de med sig fina blommor från affären och de hade dessutom varit iväg och köpt en present till mig, ett fodral till mobilen som man kan ha när man tränar. Något jag verkligen önskat mig så jag blev jätteglad och inveg det alldeles nyss på en liten joggingtur. Funkade kanonbra!
 
 
Blev dessutom överraskad med middag på en restaurang i närheten tillsammans med mina pojkar. Vi hade det jättemysigt och Vincent charmade loss som vanligt. Han gillar verkligen uppmärksamhet den ungen. Tom tog en högrevsburgare, Vincent fick kycklingspett och själv valde jag ceasarsalladen som var GIGANTISK och supersmarrig. Blev minst sagt proppmätt. Till middagen spelades livemusik och efter maten var vi bara tvugna att lyxa till det lite extra med efterrätt, trots att vi ju var rätt så mätta. Jag och Vincent delade på två kulor italiensk glass och Tom åt pannacotta. Får bli fler restaurangbesök framöver tror jag närmare bestämt. Det var bara för mysigt!
 
  
Nu skall jag njuta av de sista timmarna av helgen innan tentaplugget åter sätter full fart imorgon. Så mycket att läsa på så lite tid gör mig rätt nervös men man kan inte göra mer än sitt bästa. Det får helt enkelt gå som det går och det är onödigt att stressa upp sig över något man ändå inte har så mycket kontroll över. Skall bli megaskönt med sommar"lov" oavsett om jag klarar tentan eller ej!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: