Det är svettigt med Göteborgsvarvet

Oj, oj vilken dag! Min älskade vän Josefin fyller 23 år idag och hade bjudit hem ett gäng vänner på drinkar och tårta till hennes föräldrars lägenhet på avenyn idag. Eftersom Tom är iväg på grabbhelg i Stenungsund och jag jättegärna ville titta förbi en stund fick jag ta med mig Vincent in till stan, ett projekt som inte skulle vara helt enkelt med tanke på att hela avenyn var avspärrad för Göteborgsvarvet. Kryssandes mellan hurrande åskådare, funktionärer och ballongstånd lyckades jag och Vincent, sittandes i vagnen, tillslut ta oss till porten. Jag var varm och svettig när vi tillslut plingade på dörren några trappor upp ska ni veta och frisyren jag så fint fixat till innan jag åkte var ett minne blott.
 
Vincent trivdes som vanligt bra av all uppmärksamhet efter att den första nervositeten släppt och snaskade i sig ett 20tal salta pinnar samtidigt som han sprang på upptäcksfärd i lägenheten. Roligast var det att stå ute på balkongen och titta på alla människor som sprang förbi och lyssna till gatumusikanterna som stod alldeles nedanför balkongen och spelade. Vi bjöds på riktigt smarrig kladdkaka med hallongrädde och jag unnade mig faktiskt ett litet glas sangria medan Vincent satt på golvet och sjöng här kommer pippi långstrump samtidigt som han lekte med en minibarbie ridandes på en brachiosaurus *haha*. Han är så härlig min lilla kille. 
 
 
Klockan fem packade vi ihop oss och knatade iväg mot bussen igen. Vincent älskar ju som ni vet att åka buss så det är inte så krångligt egentligen men jag var rätt slut när vi kom innanför dörren här hemma strax innan 6. Slängde snabbt ihop lite gröt som Vincent absolut skulle ha till middag och sen satt vi i soffan och läste böcker fram tills det var dags att sova.
 
Så fort han somnat wokade jag lite kyckling, grönsaker och nudlar i stekpannan och sen dess har jag inte rört mig en millimeter från soffan. Egentligen borde jag plugga men samtidigt måste man få vara ledig också. Jag jobbade ju kväll igår och är något så fasligt trött idag så jag hade nog ändå inte fått så mycket gjort om jag satt mig och pluggat. Nu skall jag istället plöja några avsnitt Bones på netflix, dricka lite vin, äta popcorn och mysa. Hoppas ni alla får en fin lördagkväll!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: