Tjuvstartar semestern

Det var extremt svårt att masa sig upp imorse. Drygt 5,5 timme sömn blev det för mig innan det var dags att kliva upp eftersom jag givetvis inte kunde somna när jag väl kommit hem och lagt mig i sängen. Var alldeles för uppe i varv med en massa tankar snurrandes i huvudet. Vetskapen om att det var fredag och att det på jobbet vankades fredagsfrukost fick mig dock att orka trampa mig till jobbet.
 
Fredagsfrulle på akuten, sååå mumsigt!!
 
Möttes dessutom med chock av nyheterna rapporterade från Nice. När jag läste det första gången där klockan 6 på morgonen så läste jag bara rubriken som löd något i stil med att en bussolycka skett när en lastbil råkat köra in i en folkmassa i frankrike och jag reflekterade inte mycket mer över det. När jag sedan kikade in på aftonbladet klockan nio var löpsedlarna fyllda med hemska, hemska bilder och rapporter från denna förfärliga massaker.
 
Jag har just suttit och tittat på tv4as nyhetssändning och mår fruktansvärt illa. Hur kan det ens finnas människor på det här jordklotet som är kapabla till något så fruktansvärt? Är så glad att jag äntligen fått hem min lilla pojk idag och har kramat om honom ordentligt. Har dessutom varit rätt mycket död och lidande det senaste på jobbet som inte varit speciellt kul vilket gör att det känns fantastiskt skönt att det äntligen är en veckas ledig för min del med mycket egentid med mitt älskade barn.
 
Skall dra igång en riktigt feel good film nu för att höja humöret en smula (förmodligen Pitch Perfect 2) och snaska på lite fredagsmys i soffan. Barnet sover gott och tryggt i sin säng och pappan är iväg på andra äventyr. Dags att tjuvstarta lite med att fira in semestern!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: