Tentaträsket

Hej Vänner! Tänkte bara kika in från tentapluggandet och meddela att jag fortfarande lever trots att jag har plugg upp till öronen och fortfarande rätt mycket tentaångest. Igår fick jag till ett riktigt bra flyt dock så fick en hel del gjort, men jag jagar liksom ett buss som lämnar hållplatsen, så fastän jag pluggarpluggarpluggar hinner jag omöjligen ikapp innan bussen stannar på nästa hållplats och det blir face plant rakt in i bussens bakdel.
 
 
Har hittat en studieteknik som funkar vädigt bra i alla fall efter lite tips från min kära vän youtube. Önskar så att jag vetat det tidigare under kursen. Kan skriva ett litet inlägg om det någon gång framöver om ni tycker det är intressant att läsa sådant? Allt passar ju inte alla men jag känner ibland att man kör på med sin gamla vanliga teknik eftersom det är så man alltid gjort och då kan det vara härligt och uppfriskande med lite nya tips och trix. Tryck på GILLA-knappen om ni vill se lite inlägg om studieteknik vettja!
 
Nu är det dags att återvända till tentaträsket!

Postat av: Anonym

Jag ser fram emot tips på studieteknik :)
Jag glömde förresten tacka för anteckningarna som du sände mig i våras. Det kom en hel del annat emellan, det är därför jag ej har tackat innan :)
Gillar förresten din blogg :) Den är en av få jag läser nu när jag pluggar så mkt.

Svar: Men hörru, gu va gullig du är! Blir sååå glad när ni lämnar små avtryck här inne. Blir lätt att jag glömmer att någon faktiskt läser det jag skriver fast jag ju ser det på statistiken. Skall absolut bli lite studierelaterade inlägg framöver när tentahetsen lugnat sig en smula. Stor kram!
Alvert

2016-01-10 @ 19:34:51
Postat av: joe

Hejja hejja! Jag vill också lära mig bättre studieteknik för just är mitt knep att åka och sätta mig i skolan och det hade varit skönt med en bättre teknik hemma :)

Svar: Och så tycker jag att vi borde ta och plugga tillsammans mer framöver!
Alvert

2016-01-10 @ 19:43:02
Postat av: joe

Självklart!! Nästa läsperiod har jag ingen mer programmering så då är jag friare att plugga utanför skolan också! :)

Svar: Gr8 ❤
Alvert

2016-01-11 @ 14:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: