Söndagschill

God middag! Här tassas det fortfarande runt i morgonrock trots att jag varit uppe sen 8 och röjt med den lille sjuklingen. Tom tog natten med Vincent i vår säng medan jag fick sova ostört i Vincents rum och sedan gick jag upp med honom när han vaknade och så fick Tom sova vidare. En stor eloge till alla er ensamstående där ute som rattar sjuka kids själva. Riktiga powermänniskor är vad ni är!
 
Nu sover både Tom och Vincent middag och jag tänkte fortsätta med mina artiklar. Känns ärligt talat aldrig som om jag kommer bli klar. Det är verkligen INTE värt att missa obligatoriska moment i skolan, trust me. Är glad att jag lyckdes fixa allt obligatoriskt under hösten trots alla VAB-dagar. Får se om jag lyckas med den bedriften i vår.
 
Osminkad och iförd mammatoffs och morgonrock. Söndagschill deluxe!
Blir alldeles toklycklig när jag ser dem såhär. Mina fina grabbar <3
 
Tänkte passa på att visa er tavlorna vi fått upp ovanför soffan förresten. Vi passade på att framkalla lite förstoringar när vi beställde våra julkort men sedan låg projektet lite på is över jul. Nu i förra veckan var dock Tom och inhandlade tre ramar på IKEA och nu har de äntligen kommit upp över soffan. Är verkligen så glad att vi var iväg och fotograferades hela lilla familjen. Det måste vi göra fler gånger!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: