Post-tentatankar

Men hallå, hur glad blev jag inte över att se alla era gillningar på inlägget i förrgår? Kunde inte somna igår av tidigare nämnda tentaångestskäl så då låg jag och funderade ihop lite idéer för kommande inlägg relaterat till studier och studieteknik. Ska bli spännande att se vad ni tycker om dem. Är ju själv ingen expert alls, men man lär sig ifrån sina misstag och jag har säkert något knep som någon annan inte tänkt på tidigare. 
 
Har precis landat i sängen efter dagens tenta. Den var ruskigt svår så får ha en väldans massa tur om jag skall klara den, men man skall aldrig säga aldrig. Det gick ändå bra med tanke på hur mycket jag VABbat under kursens gång och jag hade inte kunnat göra något annorlunda den senaste veckan för att förändra resultatet. Har verkligen gjort mitt allra bästa och det får någonstans räcka. Omtentor bits inte.
 
 
Nu skall jag slappa en timme innan det är dags för att hämta Vincent på föris. Bara att ladda batterierna igen inför muntan på torsdag.  Där kan vi snacka om nervositet på riktigt!

Postat av: joe

Hejja hejja hejja dig!!!!!!!!! <3

Svar: Hejja hejja oss!! Vi är så duktiga! <3
Alvert

2016-01-12 @ 20:11:33
Postat av: mAmmi

...nästa gång du gör ditt bästa...

Svar: bra att du kommer med så kloka råd mammsen!
Alvert

2016-01-14 @ 14:43:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: