Nyårsmål inför 2016

Nytt år, nya möjligheter. Så tänker väl nog de flesta i alla fall. Man får chansen att vända blad och lämna allt gammalt groll bakom sig. Jag gillar egentligen inte att skriva nyårslöften eftersom det är omöjligt att lova något eller sia om framtiden. Det har jag verkligen fått lära mig den hårda vägen. 
 
Vi hade en föreläsare i början av hösten som sa något väldigt klokt. Detta är första dagen på resten av ditt liv. En rad som jag gärna vill bära med mig genom livet, för visst är det precis så det är, vi kan bara göra det bästa möjliga av just idag. Misslyckas du så kan du få en nystart imorgon och behöver inte gå och älta det gamla.
 
Med det sagt så vill jag alltså ogärna sätta löften för 2016 som rent statistiskt både kommer att misslyckas och glömmas bort innan blommorna börjar titta fram ur marken. Jag skulle däremot vilja stolpa upp några mål som jag vill försöka sträva efter under 2016. Det är alltid bra att ha något att jobba mot även fast det är minst lika viktigt att vara nöjd med det man har.
 
- Mindre mobilanvändande. Jag fastnar så otroligt lätt vid telefonen och hade mått väldigt bra av att lägga undan den och bara vara några gånger om dagen
 
Fortsätta laga mer mat. Satte upp som mål förra året att laga mer mat från grunden och har faktiskt utvecklats en hel del. Detta är dock ett stort område och jag vill fortsätta utforska och testa mina kunskaper inom det här området för att laga mer hälsosam och spännande mat till min familj
 
Starkare kropp. Att vara den bästa versionen av sig själv genom att stärka kroppen både fysiskt och psykiskt genom att röra på sig och umgås med personer som får en att må bra är något alla borde ha som mål. Jag vill bli en piggare, gladare och roligare mamma som orkar bolla familjelivet med studierna och komma levande ut på andra sidan
 
Hitta och prioritera Alice. Jag är väldigt duktig på att bortprioritera mig själv och detta år vill jag försöka ändra på det. Som mamma har min egen identitet suddats ut och nu är det dags att försöka hitta mig själv igen i allt vad kläder, intressen och egentid heter. Jag är inte bara mamma även fast det såklart är något helt fantastiskt att få vara.
 
Har ni några nyårslöften eller mål inför 2016 och hur gick det med förra årets löften? Berätta gärna om era tips och trix för att lyckas!
 
Sötnosarna är bänkade vid frukostbordet på nyårsdagen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: