Multitasking

 
Plugget blev helt plötsligt hundra gånger mysigare med en sovande liten skrutt tätt intill. Eftersom Vincent vill vara näranära och jag har skolarbete att göra har jag krupit upp i sängen i ett försök att lyckas med både och. Hittills går det rätt bra måste jag säga. Helst hade jag väl kanske sovit själv också eftersom natten bjöd på minimalt med sömn för oss båda men jag får allt kämpa vidare med min artikel om somatomediner så jag kommer någon vart. 
 
Var iväg på föreläsningar idag på förmiddagen medan mamma passade V. Salen var bara halvfull så jag gissar att det var många som stannade hemma för att slippa ge sig ut i snön. Jag försöker att missa så lite skola som möjligt eftersom jag vet att jag ändå kommer missa en del när jag eller Vincent är sjuk så det var bara att byllsa på sig imorse efter att ha lagt ett 2 cm tjockt lager smink under ögonen för att dölja det svarta hål som infunnit sig där efter nattens brist på sömn. 
 
  Så vackert med de snötäckta grenarna
 
Väl hemma igen fikade vi i soffan och sedan vinkade vi av mormorn. Är så lyckligt lottad som har en familj så nära som alltid ställer upp när det krisar här hemma. Att Vincent avgudar dem gör ju inte saken sämre. Så otroligt tacksam verkligen!
 
Innan jag glömmer det tänkte jag bara skriva att ni får hålla utkik här i bloggen på måndag förresten. Då kommer ett inlägg att komma upp som jag hoppas att i alla fall en del av er kommer tycka om. Mer än så säger jag inte!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: