Lite snökaos

När man vaknar upp och tittar ut för att mötas av detta: 


Kan säga att det var med hjärtat i halsgropen jag spännade fast mig och Vincent i bilen och lirkade oss ut på vägarna imorse. Vincent är ju som ni vet sjuk och jag fick i sista minuten reda på att jag hade obligatorisk närvaro på ett moment i skolan idag. Lyckligtvis ställde min lillebror upp som barnvakt och det var ett under att vi ens kom ut från parkeringen vill jag lova.

Efter knappt 1 timme i skolan kunde jag sätta mig i bilen igen. Helt vansinnigt att ge sig ut med bilen i detta snökaos egentligen. Klarade mig helskinnad tillbaks i alla fall och kom hem till en sovande liten kotte. 

Resten av eftermiddagen har ägnats åt minsta möjliga med ynkepynkeVincent. Han har aldrig varit så här dålig tidigare och han äter nästan ingenting alls. Som tur är får vi i honom mjölk och det är ju det viktigaste att han får i sig vätska när han pendlar mellan 37 och 40 graders feber om dagarna.

Hoppas nu att det är snöröjt ordentligt tills vi ska bege oss hemåt. Känns inte alls kul att vara ute och slira på vägarna med sitt barn i bilen. Bäst att vi håller oss hemma imorgon!

Man kan säga vad man vill om snön, men vackert är det allt! Kan inte se mig mätt på detta vackra vinterlandskap.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: