Indisk afton

I tisdags fyllde min mamma år. Om jag inte minns fel så var det väl 27 år hon fyllde eller nått i den stilen *fniss*. I present av oss önskade hon sig en familjemiddag. Inte en tacotuesday framför tvn då utan ordentlig mat skulle det vara. Pappa och min lillebror kom fram till att vi skulle laga lite indiskt och sagt och gjort så åkte jag, Tom och Vincent iväg vid 5 på tisdag eftermiddag för att hjälpa till med maten.
 
 Jultröjan från Gina Tricot fick hänga på även i tisdags. Har lite av en garderobskris hemma fortfarande!
 
Medan Tom och mamma lekte med Vincent höll vi på och grejade i köket i 2,5 timmar innan maten äntligen stod på bordet. Det blev tre olika indiska rätter serverat med gult ris, sås och naanbröd och oooj så smaskens det blev. Blev nästan ledsen när jag blev mätt eftersom det var så smarrigt och jag hade gärna ätit lite till om magen inte sagt stopp.
 
 
Mamma blev mer än nöjd med sin födelsedagspresent (hon had einte fått reda på menyn i förväg) och efter att ha vilat oss någon timme så kalasade vi på en härlig tårta innan vi begav oss hemåt. Blev förvånad över hur lätt det ändå var att göra indiskt. Tom är väl kanske inte jätteförtjust i just indisk mat men jag hade lätt kunnat försöka mig på det någon mer gång. Då nöjer jag mig nog med en rätt dock, haha.
 

Postat av: joe

Jag lagar MER ÄN GÄRNA indiskt med dig!!

Svar: Ja det är ju bara sååå smarrigt!
Alvert

2016-01-07 @ 20:08:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: