Igår, idag och imorgon

 
Hade en helt fruktansväd dag igår. Tanken var ju att vi skulle åkt iväg till Stenungsund med tåg och möta upp Tom där för att åka vidare till några vänner men ett par timmar innan vi skulle åka började det flimmra framför ögonen på mig. Det var bara att kalla hem Tom, trycka i mig lite ipren (som inte hjälper ett skvatt) och gå och lägga mig. Hatar verkligen migrän! Är väldigt stressad just nu över den stundande tenta så det är egentligen inte så konstigt att det kom nu men jag hade ju gärna sluppit om man säger så.
 
Tom åkte själv tillbaks till Stenungsund med Vincent så jag fick lugn och ro (räddande ängel verkligen) och när jag sovit några timmar kunde jag masa mig ut i soffan där jag spenderade resten av kvällen. Jag mår verkligen skit efter att ha vaknat upp efter en migränattack. Baksmälla släng dig i väggen liksom. Borde nog gå till läkaren och be om starkare mediciner än de fjuttiga som finns receptfritt på apoteket.
 
Amningskudden lever vidare som laptopstöd
 
Idag har det istället varit plugg som gällt för hela slanten. Tom och Vincent åkte iväg till badhuset och badade och sånt är verkligen dötråkigt att missa men det kommer fler gånger. Är fortfarande rätt panikig vad gäller tentaplugget eftersom jag ligger så mycket efter. Det får gå som det går och jag kan ju inte göra annat än mitt bästa liksom. Försöker att hålla det mantrat rullande i huvudet i alla fall.
 
Imorgon är det sista dagen i skolan för den här kursen och det känns sååååååå skönt. Är verkligen färdig med patologin nu känner jag och det riktigt spritter i benen när jag tänker på att vi alldeles strax får lämna de prekliniska kurserna bakom oss. Nu väntar kliniken med långa dagar på sjukhuset. Dags att leka doktor på riktigt och få användning för alla mina kunskaper för att lösa riktigt patientfall. Skall bli så roligt!
 
Not so pigg! Från senaste praktiken jag var på, då som gravid


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: