Härlig söndagsbrunch

God förmiddag fina ni! Startade dagen med frukost tillsammans med mitt lilla hjärta medan Tom fick en välförtjänt sovmorgon. Det blev bananpankisar med ett lite nytt recept. Vincent älskar ju verkligen dem men jag är inte jättefrälst. Med dessa små förändringar så tycker jag dock att de blev snäppet bättre. Inget slår dock riktiga amerikanska pannkakor med sirap och färsk frukt till frukost *drunknar i mitt eget dreggel*.
 
 
Förutom en banan och 2 ägg hade jag även i salt, havregryn och en nypa bakpulver. Skall ha ännu lite mer havregryn nästa gång för det hjälpte mot den lite svampiga konsistensen som bananpannkakor har. Serverade dem med rårörda hallon sötade med lite honung!
 
Efter frukosten hängde vi på Vincents rum och lekte med hans traktorer och hans duplo. Det är hans absoluta favoritleksaker och det leks med dem VARJE dag, haha. Vid elva gjorde vi i ordning lite frukost på sängen till pappan också och gick in och hoppade på honom (ja i alla fall den mindre av oss) för att han skulle vakna så nu är vi uppe alla tre. 
 
 
Får se vad dagen bjuder på idag men solen strålar ute så lite gungning ute på gården skall vi absolut få till. Hoppas ni får en fin söndag!
 
Ps. Glöm inte att det är måndag imorgon och ett nytt inlägg med pluggtips kommer upp här. Håll utkik!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: