Gott nytt år

..och god fortsättning allihopa! Vi skålade in det nya året i en bubbelpool tittandes på nyårsraketerna i Onsala efter att ha tryckt i oss en fantastisk trerätters middag med våra vänner. Hade en helt fantastisk kväll som ni kanske förstår. Efter lite om och men somnade båda barnen gott och sov sedan igenom både sällskapsspelande föräldrars tjoande och smällande nyårsraketer vilket är helt otroligt.
 
Det enda som gick snett (förutom att jag tog med min kamera utan minneskort) var väl det lilla faktum att vi fick skjuta fram själva middagsbiten av kvällen eftersom det blev strömavbrott lagom till att vi skulle träffas. Typiskt att det skall hända på självaste nyårsfton kan man ju tycka, haha.
 
Mys i mörkret
 
Förrätt: Vegetariska Canneloni men zucchini, spenat, pesto, färskost och valnötter. Suuupersmarrigt!
 
Nyårsklänning på såklart!
 
Entrecote till huvudrätt
 
 Suddig selfie vid tolvslaget i badtunnan
 
Efterrätten fick jag inget kort på men den bestod av vit chokladmousse med limemarinerade jordgubbar. Kan säga som så att vi var PROPPmätta efter all god mat och låg ett tag alla fyra och jämrade oss i soffan. Det är väl så det skall vara på nyår när man inte längre är ute och festar gissningsvis.
 
Vi fick sova över i Elin och Kristoffers gästrum och bjöds sedan på mysfrukost idag med nybakta scones. En helt kanon nyår helt klart. Känns härligt att få vända blad nu faktiskt. Inte för att 2015 varit så fruktansvärt men med nytt år ser man automatiskt ljusare på framtiden med mål och drömmar som bara väntar runt hörnet. 2016 kommer alldeles säkert bli ett fantastiskt år med både motgångar och framgångar. Ser fram emot att få förgylla året tillsammans med min underbara familj och mina vänner. 2016, bring it on!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: