Det är över!

Det är ÖVER! Det är äntligen över! Skall försöka summera de senaste dagarnas kaos i några punkter:

- trillade i trappan i förrgår när jag bar ned vagnen (utan barn i thank god) från lägenheten och slog mig rätt rejält

- har pga ovan haft konstant ont lite överallt men framförallt i svanskota, rumpa och lår vilket gjort att både sova och sitta ner varit en plåga, ipren till trots

- har försökt muntaplugga med den värsta tentaångest jag någonsin kännt PLUS mörbultad kropp

- gick upp på muntan igår och fick två skitfrågor (obduktionslagen liksom? Här kan man varenda liten cancer i varenda litet organ och så får man obduktionslagen *infoga tusen frågetecken här*) MEN trots tunnt svar och följdfrågor jag inte kunde svara på blev jag GODKÄND

- sitter nu och läser en 10 sidor lång artikel (på engelska ofc) som jag skall skriva sammanfattning och reflektion på 2-3 sidor om eftersom jag missade en labb för två år sen OCH jag skall läsa en artikel till efter denna. Samtidigt har alla andra kursisar långledig helg.

Jobbigt, helt klart men jag överlever! Påminn mig att jag aldrig någonsin får tillåta mig själv att hamna i en situation där jag har sån här tentaångest (läs dödsångest) igen. 

Så för att lätta upp stämningen måste jag dela min start på dagen. Fick nämligen ha en liten 1,5 åring sovandes på armen halva natten och det var bara så otroligt mysigt trots att jag fortfarande har blåmärken prick överallt. Min älskade lille plutt. Han gör allting värt att kämpa för!

Nu säger vi hejdå till patologen och blickar framåt! ...åtminstone tills tentaresultaten kommer ;)

Hittade en spännande jordhög på vägen hem från föris tidigare i veckan

Suddig men så mycket kärlek. Hans hand i min!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: