Den årliga kalkonmiddagen

Tänkte dela med mig av lite bilder från annandagen i Bosared. Blev en kort visit den här gången. Hade gärna stannat längre men vi hade ju biobiljetter till Star Wars på söndagen. Nästa gång vi åker dit får vi stanna lite längre så man hinner ligga och slappa ordentligt. Var ju fullt hus under jul dessutom så då blir det kanske inte heller så mycket slappande.
 
Som vanligt åt vi kalkonmiddag hela släkten. Det är liksom vår lilla tradition när vi samlas varje år och det är ju bara såååå gott. Hundra gånger bättre än julbordet i mina ögon. Där är jag fortfarande bara barnet och går helst loss på köttbullar och gratäng #vågavägraväxaupp
 
Obligatoriskt sällskapsspel med kusinerna
 
Vincent satt vid "vuxenbordet" och smaskade i sig ris a la malta
 
Nu är julen över och i dagarna får jag ta tag och städa ut alla prydnader och slänga ut granen. Skönt på ett sätt och lite tråkigt samtidigt. Väntar fortfarande på lite mer snö så vi kan få göra pulkapremiär med Vincent och måste säga att det tar emot att vi måste slänga ut vår fina gran som kostade alldeles för mycket pengar. Längtar dock efter lite ljus och värme nu så är rätt glad att vi lämnat de mörkaste dygnen bakom oss. Dessutom skall det bli skönt att slippa allt matfrosseri.. i alla fall fram till påsk.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: