Dags igen

Sitter hemma och inväntar Tom som är och inhandlar kvällens middag. Kinamat står det på menyn idag eftersom kylskåpet ekar tomt. Har haft en rätt lugn dag som startade med sovmorgon för min del och sen åkte vi och hälsade på Toms farbror en sväng. Vincent, som har hostat en del idag, blev helt plötsligt snorig och gnällig efter att vi varit där en stund och när vi väl kom hem var han alldeles varm.
 
Stackars killen somnade som en stock efter att ha fått i sig lite mat och alvedon klockan 5(!!). Det gör verkligen såå ont i hjärtat när man ser sitt barn gråta när det inte mår bra. Nu hoppas vi att vi alla får sova hyffsat inatt (han har redan vaknat till av hostan några gånger) och så får det bli en lugn dag imorgon med. 
 
Är verkligen så less på alla förskolebaciller. Man längtar ännu mer till våren nu då de är ute mer på föris och håller sig friska lite längre. Det är påfrestande med all VAB som skall pusslas med och sen är det givetvis väldigt jobbigt för Vincent stackarn att vara sjuk hela tiden.
 
Nu kom Tom med maten så jag och min vrålhungriga mage måste dra. Hörs imorgon!
 
Vackert men väldigt kallt. Längtar efter lite sol och värme!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: