Vincents 2årskalas

Tänkte att jag skule dela med mig av lite bilder från 2årskalaset vi hade här hemma. Vi hade bara bjudit hit våra respektive familjer den här gången (ni kommer väl ihåg vårt stora ettårskalas förra året?) men det blev ändå rätt trångt i vår lilla lägenhet. Och det var precis så att alla fick plats att sitta.
 
 
Vi bjöd på tårta (som jag givetvis dekorerat med traktorer), kakor och kaffe och Vincent fick en massa fina paket och fick leka och busa med alla sina favoriter. Eftersom vi ju firat honom i omgångar med olika personer vid ett flertal tillfällen har man nu dessutom märkt att han blivit lite mer haj på det där med presenter och förstått att det oftast döljer sig roliga saker i dem. Han var rätt förvånad och tittade frågande på oss när han fick sina första paket i Bulgarien vill jag lova.
 
 
Allt som allt ett väldigt lyckat litet kalas då huvudpersonen själv verkade vara mer än nöjd med både tårta, lek och presenter. Blev väldigt nöjd med mina traktortårtor trots att själva tårtan var inköpt på ett bageri den här gången. Måste återigen tacka för alla fina grattishälsningar, födelsedagskort och presenter som Vincent fått från alla håll och kanter. Det betyder mycket för oss att få se hur många fantastiska människor vår son har i sin närhet. Skall bli så roligt att se vad Vincents tredje år här på jorden har att erbjuda!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: