Välkommen hem!

Vi möttes av en stor överraskning i förrgår natt när vi kom hem från flygplatsen. Trötta efter flera timmar på resande fot satt vi i bilen och beklagade oss över att vi bäddat ur sängarna innan vi åkte så att vi var tvugna att bädda innan vi kunde gå och lägga oss. Vi satte nycklarna i låset till lägenheten och öppnade dörren och möttes av en lägenhet städad från topp till tå. All tvätt var tvättad och strykt och sängen bäddad, men det var långt ifrån allt. När vi kom in i köket möttes vi nämligen av det här:
 
 
Medan vi var borta på semester hade mina föräldrar slitit som djur och gjort klart det sista i köket. Lister är satta, alla lampor på plats, vårt ursnygga stänkskydd bakom diskbänken är uppe, hyllor är på plats över arbetsbänken och fönstret in till Vincents rum var fixat. Vi kunde inte tro våra ögon.
 
 
 
Känslig som jag är rann det lyckotårar längs mina kinder medan vi spanade in vårt nu helt färdiga kök, vår nystädade lägenhet, vår garderob fullsmokad med vikta och rena kläder och som om det inte var nog fanns det ytterligare en överraskning. I badrummet hade de dessutom bytt ut vår toalettstol (!!!). Tror inte riktigt ni förstår hur fantastiskt glada vi blev över det men vår gamla toalett fick man spola flera gånger för att den skulle sluta att rinna och sitsen hade spruckit (vanliga sitsar man kan köpa på typ jula passar inte) så det är nästan svårt att bestämma sig vad som var bäst; det färdiga köket, den vikta tvätten eller toastolen.
 
Är så evinnerligt tacksam för mina fantastiska föräldrar som överraskade oss på detta sätt. Jag är så otroligt lyckligt lottad som har två helt fantastiska föräldrar som alltid ställer upp. Jag hoppas bara jag kan vara en bråkdel så bra förälder själv till mina egna barn. Vi kunde i alla fall tillslut, trötta och lyckliga, krypa ner i vår nybäddade säng och var mer än redo för 2årskalas dagen därpå.
 

Postat av: Kusin Emelie

Men asså!!! Jag kommer lämna mina nycklar till dina föräldrar omgående! Jösses! Och så sjukt fint ni har fått det i köket!!!!!

Svar: Haha ja men eller hur?! De är inte kloka! Här bad man dem att vattna blommorna liksom 🙈 kändes som att vi var med i ett inredningsprogram typ.
Alvert

2016-08-04 @ 21:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: