Tre saker

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen
En graviditet och förlossning skulle jag verkligen vilja uppleva igen. Det häftigaste man någonsin kan vara med om helt klart trots att jag ändå hade en rätt jobbig graviditet och inte är helt nöjd med min förlossning. Vill liksom få revansch. Jag skulle också väldigt gärna vilja åka till London igen då jag verkligen älskar den staden. Den tredje saken jag gärna skulle vilja uppleva igen är att få rida. Det var ett bra tag sen och det lär dröja innan det blir verklighet med vår ekonomi och fullspäckade vardag men det är något jag vet att jag verkligen tycker är kul och vill göra igen. 
 
Här gravid i vecka 23 med Vincent 
 
Tre saker jag uppskattar
Ett nystädat hem, en grillkväll med familjen och när Tom kommer och ger mig en kopp te utan att jag bett honom om det. Det är oftast det lilla som verkligen uppskattas här hemma!
 
Tre saker jag älskar att göra
Sjunga får mig alltid att bli glad och må bra. Kramas och gosa med Vincent likaså. Dessutom älskar jag att få lite egentid med min älskade fästman och göra egentligen vad som helst, allt från att gå på bio och äta middag till att sitta hemma i soffan och spela Yatzy. 
 
 
 
Tre ord som beskriver mig
Humoristisk, drömmande och eftertänksam 
 
Tre saker jag vill bli bättre på
Att ta tag i saker på en gång, annars har jag en tendens att glömma av grejer vilket gör både mig själv och andra väldigt irriterade. Hålla bättre ordning hemma. Nu när vi ändå har det så fint har jag blivit så peppad på att verkligen fortsätta hålla det så fint som möjligt. Vi får se vad orken säger i mitten av terminen bara. Jag vill dessutom bli bättre på att prioritera mig själv och verkligen undvika att sätta mig själv i sista rummet. Ingenting fungerar ändå om inte jag själv orkar med. 
 
Tre saker jag inte kan vara utan
Mobiltelefonen (tyvärr), en toffs att sätta upp håret i och givetvis kan jag inte vara länge utan min fina familj och mina fantastiska vänner.
 
Tre drömmar jag hoppas blir verkliga
Att få gifta mig, köpa hus och skaffa fler barn, en riktig klassiker men det är något jag går och drömmer om ofta. Dessutom vill jag ju givetvis lyckas ta mig igenom min utbildning och bli en bra läkare! Tänk vad häftigt det hade varit att hoppa fram 10 år i tiden och se vart vi hamnat. Har så mycket roligt att se fram emot i mitt liv!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: