Landat hemma

Och så var vi hemma igen. Hemma från en helt fantastisk vecka i Bulgarien. 30 grader varje dag och lyxen av att slippa allt vad hushållsysslor och matlagning heter har gjort riktigt gott för själen. Skall givetvis bomba er med bilder och berättelser från resan så fort jag fått tid att sätta mig ner och gå igenom lite bilder. Vi landade strax innan midnatt igår och när vi kom hem möttes vi av en fantastisk överraskning hemma. Lovar att visa er imorgon!
 
Idag har vi haft födelsedagsfirande här hemma för vår lilla 2 åring. Ja han fyllde ju 2 i måndags och firades med paket och sång på hotellrummet, men så idag fick även min och Toms familj en chans att gratta den stora killen. Vi bjöd på kaffe och tårta och passade dessutom på att visa lite filmer från resan vilket verkade uppskattas av våra familjer. Skall bomba er med ett kalasinlägg lite senare i veckan med tänkte jag.
 
 
Nu har jag krupit upp i sängen eftersom Toms båda lillebröder stannade kvar efter kalaset och de kör spelkväll ute i vardagsrummet. Rätt skönt att få lite ugn och ro inne i sovrummet efter en fullspäckad dag. Skall ta och dricka en kopp te och kika på något på Netflix tror jag (om jag inte somnar). Borta bra men hemma bäst, helt klart!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: