Ensam på akuten

Så äntligen blev det lite helg för min del också. Känns extremt skönt efter en riktigt slitig dag på jobbet idag. När jag kom till jobbet imorse, trött som sjutton efter att ha jobbat kväll igår, skulle det nämligen visa sig att min kollega var sjuk och eftersom många ur den ordinarie personalen fortfarande är på semester medan de flesta studenter passar på att vara lediga innan skolan börjar var det redan dåligt bemannat som det var. Det slutade med att jag fick jobba helt ensam mellan 6.45 och 13 innan kvällspersonalen kom.
 
Ni som följer mig på snapchat (Alvert93) fick följa med mig på detta rafflande äventyr
 
För varje gång som telefonen ringde slog mitt hjärta några extra slag och jag hoppades på att det inte skulle vara ett hjärtstopp. Har bara gått på ett par sådana och känner mig inte riktigt hundra att gå på dem själv ännu. Som tur var kom det inget hjärtstoppslarm. Faktum är att det inte kom några larm alls, vilket ju ändå var rätt skönt med tanke på att jag var själv och hade en väldans massa diktat att skriva. Det var en sån lättnad när de andra vikarierna kom vid 13 och jag äntligen kunde pusta ut. Det är dessutom rätt ödsligt nere i källaren på helgerna och det blev nästan kusligt när jag satt där alldeles själv dessutom. Fick sätta på radion för att inte dränkas i tystnaden.
 
 
Är ändå rätt stolt över mig själv så här i efterhand. Allt gick bra och förutom rädsla för hjärtstoppslarm så löste jag alla problem som dök upp med diktat och på telefon alldeles själv. Klapp på axeln Alice! Nu har jag bara en ynka vecka kvar på jobbet innan det är dags att öppna skolböckerna igen. Skall bli så kul att få komma tillbaks men samtidigt har jag trivts så bra med att jobba och tjäna faktiska pengar i sommar. Bättre sommarjobb hade jag inte kunnat önska!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: