Det närmar sig

God morgon vänner! Idag skall jag jobba sista passet innan skolan börjar. Känns lite konstigt faktiskt och jag tycker att denna sommar har gått så ruskigt fort. På måndag börjar skolan och allvaret igen vilket skall bli både kul och antagligen rätt tufft. Nu börjar ju den kliniska delen av utbildningen verkligen på riktigt vilket kommer innebära långa dagar på sjukhuset och sedan plugg utöver det på helger och kvällar.
 
I höst kommer det mer än någonsin vara viktigt för mig att planera upp min tid och verkligen göra allt i min makt för att ligga i fas så att jag har råd att ta smällar som VAB och studiedagar på förskolan. Dessutom har jag verkligen ingen lust att ägna hela min vakna tid åt plugget utan vill också kunna få rum med tid för Vincent, med Tom och någon form av egentid by myself under dygnets 24 timmar.
 
Vi pratar en del här hemma om just detta med vardagslunken (som ni kanske har märkt?). Om att inte låta vardagen ta över helt och bara bestå av stressande hit och dit utan något som livar upp och gör varje dag lite speciell. Vi är båda två överens om att verkligen försöka anstränga oss i höst att inte tappa bort oss i jobb och skola utan verkligen LEVA och njuta av varje dag även om det så bara innebär ett extra familjekramkalas i soffan någon dag. Vi får väl se hur det går framöver! Hoppas ni alla får en riktigt bra lördag!
 
 Tom överraskade oss igår med att ordna fredagsmys framför en film i soffan hela familjen tillsammans. Var verkligen såå mysigt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: