BF, Kursen med storhetsvansinne

Jag har pratat mycket det senaste om höstens spännande internmedicinkurs men lätt att glömma bort är att denna kurs först startar den 5e september. Imorgon kör terminen nämligen igång med en 2 veckors kurs som heter Biomedicinsk Fördjupning 3.
 
Även förra terminen inleddes med en sådan kurs (det kan ni läsa om HÄR) och pratar man om det med kurskamraterna kommer man med absolut säkerhet att höra en stor suck. Det är nämligen en kurs på två veckor som handlar om statistik med 5 (!!) examinationer i form av presentationer, seminarier och slutligen en e-tentamen. Man blir ju svettig bara man hör det och en statistikkurs är det väl kanske inte jättemånga läkarstudenter som hurrar över när allt vi vill är att få komma ut på klinikerna.
 
Som tur är är nummer 3 också den sista BF-kurs vi skall läsa och förhoppningsvis får jag en positiv överraskning av kursens innehåll. Om inte så går ju två veckor ändå relativt fort ;) Oavsett kurs kan jag ju imorgon i alla fall officiellt kalla mig för T6a vilket känns helt grymt. Långt men inte helt oöverkomligt långt bort från examen.
 
 Förra terminens BF som ändå var rätt intressant i och med de valbara kurserna under andra veckan där jag valde graviditetsdiabetes. Väldigt intressant men rätt mycket obligatoriska grejer på schemat! Här testar vi vår kroppssammansättning i en Bodpod


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: