Att prata inför folk

Referensintervall, standardavvikelser, handlingsgränser och T-test. Min hjärna känns redan fullknökad och vi har bara gått i skolan i 2 dagar?!! Än så länge känns det dock rätt bra och jag försöker hålla motivationen uppe trots att statistik verkligen inte är min grej.
 
Idag skall vi ha vår första examination om referensintervall och handlingsgränser för CRP. Vi skall från vår grupp slumpvis bli utvalda att hålla en miniföreläsning på ca 15 min (7 min per person) om ämnet som vi igår eftermiddag och idag på förmiddagen jobbat med för en annan grupp. Igår satt vi hela eftermiddagen i datasalen och tragglade oss igenom uppgiften samt förberedde en powerpointpresentation och i eftermiddag skall den alltså förhoppningsvis vara tillräckligt inövad för att presenteras *biter nervöst av ca 2/3 av mina fingernaglar*.
 
 
Prata inför folk är väl inte direkt min starkaste sida men jag vet ju också att det bara är genom att utmana sig själv som man kan utvecklas så jag hoppas nästan att det blir jag som får hålla i presentationen, fast ändå inte.
 
Nu skall jag fortsätta repetera mitt manus innan det är dags att åka in till skolan och putsa det sista på presentationen tillsammans med gruppen. Önska mig lycka till!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: