Att fira årsdagar

Jag och Tom har många saker som vi inte är särskilt bra på men en av de grejer vi är absolut sämst på är att komma ihåg årsdagar. Vi har ju varit ihop i drygt 7 år nu och känner oss allt som oftast som ett gift gammalt par och med småbarnsliv uppe på det så finns det varken tid eller fantasi nog att hitta på något romantiskt och spännande för att fira vår tid tillsammans och dagarna glöms bort mitt i vardagsstressen. Så även denna gång.

Det var inte förrän jag slängde ett öga på mobilen på jobbet i förmiddags som det slog mig vilken dag det var. Då hade jag ändå påpekat det för Tom i förra veckan senast. Idag firar vi nämligen 5 år som förlovade. Slängde iväg ett fint "Jag älskar dig" med en ring-emoji till Tom och fick ett "Älskar dig också" till svar. Trots min, enligt mig väldigt tydliga hint, fick jag ändå frågan om vi skulle få besök när han fick syn på kladdkakan jag och Vincent knåpat ihop ståendes i ugnen när han kom från jobbet. Det är inte lätt det där alltså! Jag svarade så dnällt att vi inte skulle få gäster men att vi har något att fira och då tändes lampan över huvudet på honom.

 
 
 
 

Nu har vi i alla fall mumsat i oss lite kladdkaka och suttit och pratat om allt och ingenting. Tillslut fick jag släppa iväg Tom som bokat in en spelkväll med kompisarna på xboxet. Visst är vi ett romantiskt par? Älskar dock att vi är så lika men ändå så olika varandra. En perfekt matchning!


2016-08-15 @ 20:54:00 Fritid Permalink
Familj, Fästman, Förlovning, Föräldrar, Göteborg, Kladdkaka, Kärlek, Sambo, Årsdag,

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: