Snabbvisit på IKEA

God kväll! Har ni haft en bra dag, trots det taskiga vädret? Själv har jag haft själstudiedag vilket inneburit att jag glassat runt i mjukisar och raggsockar hela dagen. Väldigt skönt! Har pluggat på lite allt möjligt men har haft svårt att fokusera eftersom jag eventuellt kan ha en intervju på g redan nu i veckan. Försöker att inte ta ut något som helst i förskott för att inte bli besviken men jag kan ju inte låta bli att hoppas. Håll tummarna med mig!
 
Efter att jag hämtat min lilla solstråle på förskolan vid tre och vi busat runt hemma ett par timmar tog vi på oss ytterkläderna och gick ut för att möta upp Tom för att åka till IKEA. Vi har länge gått och spanat in STUVA-serien på deras barnavdelning och idag kände jag att nu får det vara nog. Det är dags att byta ut hans gnissliga gamla byrå som bara står och tar upp en massa plats och faktiskt göra klart Vincents rum.
 
Det blev en del paket.. Vi fick även med oss 4 nya matlådor med oss hem!
  
Nu återstår bara projektet att sätta ihop alltihop. Är ju inte jättetaggad efter att ha skruvat ihop ett helt kök och en stor garderob men upp ska det ju på något sätt så det är väl bara att sätta igång. Kanske får bli ett helgprojekt?
 
Efter det så skall några hyllor införskaffas, tavlor skall upp, gardiner skall sys och en styck sängstomme byggas (trots att madrassen står rätt bra på golvet just nu). Lite kvar som sagt men det skall bli skönt att få till lite bättre förvaring åtminstone. Återkommer givetvis med bilder!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: