Radioskugga

Hallå alla kvällsläsare, hur har helgen varit? Min mamma ringde för en liten stund sen och undrade hur det var med mig eftersom det varit en sån radioskugga från min sida nu i helgen. Det tog några sekunder innan jag förstod vad hon menade och det värmer mitt hjärta att veta att hon är en sån trogen bloggläsare. Är det någon som skall stalka mig så är det ju absolut min mamma liksom. Så, för att lugna hennes oroliga mammahjärta, tänkte jag kika in en kortis här innan jag kryper till kojs.
 
Helgen har som planerat gått åt till att samla på mig energi inför kommande vecka. Skall försöka samla mod till mig i början på nästa vecka och ringa lite samtal och givetvis även skicka iväg en drös mejl. Mejla är något jag känner mig riktigt duktig på, men det är väl inte så konstigt när man bloggat i ett par år. Jag känner dock att klockan tickar och att jag väldigt snart borde höra av mig till mitt gamla jobb. Det är rätt dumt att ha det som livlina och så kanske det visar sig att jag inte alls får komma dit då de redan tillsatt någon annan. Skall snart sluta babbla om detta, jag lovar, men detta är vad mitt liv kretsar kring just nu. Ja jag vet, mitt liv är så fantastiskt ospännande att läsa om ibland.
 
Eftersom det är rätt tunnt om bilder i min arsenal just nu bjuder jag på en throwbackbild från påsken förra året och en bild från detta års påskfirande. Samma trappa, samma ägg och samma goa kille, bara ett år äldre nu. Tiden går så himla fort!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: