Att inte ge upp

Fick ett mejl i måndags med en förfrågan om att komma på intervju redan denna vecka för en tjänst som medicinsk sekreterare på samma ställe som en av mina kursare skall jobba i sommar. Jag svarade illa kvickt vilka tider jag kunde men fick sedan inget svar. Dagarna gick och tillslut skickade jag på onsdagskvällen iväg ett nytt mejl och vid lunch igår fick jag äntligen svar där de undrade om jag kunde komma idag klockan 13.
 
Så efter en hel arbetsvecka med stigande spänning och nervositet var det äntligen dags för intervjun idag. På bussen dit googlade jag på vanliga arbetsintervjufrågor och försökte förbereda mig på det som komma skulle.. Helt i onödan! Så fort jag kom in började min blivande chef berätta om hur de jobbade där, huruvida jag ville jobba natt och vilken lön vi T5or kan få som medicinsk sekreterare osv. Fick ett jättebra intryck av jobbet, arbetsplatsen och chefen tror nog jag kommer trivas ypperligt. Gick därifrån en timma senare med ett leende som kändes i hela kroppen och vetskapen om att jag har ett heltidsjobb i sommar (med undantag för mina 3 "semesterveckor"). Wihoo!!
 
 
Detta firas med gottetallrik och Let's Dance ensam i soffan då Tom är på AW. Trots att jag givetvis både är glad och otroligt lättad så känner jag verkligen vilken urladdning det blev. Jag känner mig helt färdig och det skall bli riktigt skönt att få krypa i säng sen. Nu hoppas jag bara att urladdningen inte är tillräckligt kraftig för att ge migrän. De brukar ju annars hänga ihop och det har jag INTE tid för den här helgen.
 
Tack för alla tummar ni hållt och all pepp som gjorde att jag inte gav upp där i förra veckan! Det gav resultat och nu har jag kirrat jobbet jag så gärna ville ha genom att inte ge upp. Skall bli spännande att se hur jag kommer trivas som medicinsk sekreterare!

Postat av: Rebecka

Så glad för din skull 😃 Grattis!!!

Svar: Tack ❤❤
Alvert

2016-04-09 @ 10:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: