Helg, du är välkommen!

Luften gick som sagt lite ur mig i och med bakslaget med sommarjobbet. Jag känner väl att jag egentligen borde ta nya tag och vara positiv men just nu finns det ingen energi kvar till det. Får vila upp mig lite i helgen och sen börja ringa runt. Ni som känner mig vet kanske att jag HATAR att prata i telefon (japp hög ångestnivå bara att tänka på att ta upp telefonen och ringa) så det gör det inte lättare. Samtidigt så har jag ju, bland annat genom skolan, fått erfara att det ofta kommer mycket positivt ur att kliva ur sin bekvämlighetszon och göra något som gör en lite skraj. Vågar man inte utmana sig själv så kan man heller inte tro att man kommer att utvecklas. Att tre små veckor kan ställa till det så himla mycket..
 
Nåväl, skall strax iväg till skolan för veckans seminarie. Är ju supertaggad som ni vet så skall bli skönt att få det överstökat och gå på helg. Skall ladda inför nästa vecka med massa positiv energi och göra mysiga saker hela helgen så att jag orkar gå påt igen på måndag. Motgångar är ju till för att övervinnas, right?
 
Min älskade lilla son som fyller dagarna med skratt, svett och kärlek
 
Vad jag är lycklig över att jag har dig!
Tack förresten goingar för att ni kikar in här och peppar mig trots att jag ibland känner mig som en riktigt sur och tråkig person. Det betyder mycket ska ni veta! Ha en fin fredag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: