Fullspäckat

Denna vecka har jag planerat någonting VARJE dag efter skolan. Mycket roligt i och för sig men jag som annars gillar att bara dra mig hemma och göra ingenting är lite lätt stressad över detta, men på något sätt så syr vi nog ihop den här veckan också.
 
Igår var det scouter som stod på schemat och idag skall jag ta med mig Vincent in till stan för att vaccinera mig. Läkarstudenter (med flera såklart) erbjuds ett kompleterande vaccinationsskydd då vi tillhör en riskgrupp och jag har inte fått tummen ur att göra det förrän nu så det är verkligen hög tid. Imorgon kommer Josefin hit efter skolan och hänger lite och på torsdag skall jag på utbildning inför mitt sommarjobb. Puuh. Egentligen skall jag sedan iväg på scouthajk fredag till och med söndag men jag känner väl inte riktigt att jag orkar med det så jag ansluter mig till dem på lördag morgon istället så jag kan ha lite fredagsmys med familjen och vila upp mig. Känner mig faktiskt fortfarande lite seg efter söndagens migränattack men det hoppas jag vänder nu när det fina vädret börjar titta fram igen. Kan behöva lite extra energi för att rusa igenom ännu en vecka. 
 
Nu skall jag ut och gotta mig i solen som kikat fram på balkongen. Tror bestämt att vi har några singoalla kvar i skafferiet som kan göra mig sällskap. Mums!
 
Inte bara mamman i familjen som gillar att hänga på balkongen ;)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: