Strålande tisdag

Vilket fantastiskt härligt väder vi haft både igår och idag! Kunde sitta hela eftermiddagen igår och plugga på balkongen ute i solen. Har precis satt mig på spårvagnen hem från sjukhuset för att åka och hämta Vincent på förskolan och gissningsvis blir det en favorit i repris från igår med lite lekparkshäng tillsammans i värmen. Brukar vara lite trixigt att få honom TILL lekplatsen bara eftersom han stannar ca 1 miljard gånger på vägen för att titta på intressanta stenar, cigarettfimpar (bläääähh), farbröder och andra saker som han finner fascinerande. Vi får väl se hur det går!
 
 Härligt balkongplugg igår

Idag har jag haft placering på en av infektionsavdelningarna på östra. Vi har fått vara med och ronda patienterna och sedan fått tilldelat varsin patient som vi skall presentera för resten av gruppen imorgon och allt känns givetvis väldigt nytt och spännande. Det tar ju någon dag innan man gjort sig hemmastadd så det är tråkigt att vi bara skall vara där i tre dagar. Kände mig väldigt osäker och malplacerad där på ronden och åter igen blev man påminnd om hur enormt mycket kvar vi har att lära, men för varje gång jag gör någonting kommer jag säkerligen känna mig lite mer självsäker.

Nu skall jag hoppa av vagnen och byta till buss och jag undrar om jag inte skall ta och köpa mig en glass. Ryktet säger ju att det skall regna imorgon så då får man passa på!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: