Enkel hemmaträning

Idag kommer kanske ett lite annorlunda tips mot vad ni är vana vid i den här bloggen. Ni som hängt med länge, länge vet ju att jag bloggat en del om viktnedgång, men efter att jag fått barn har jag blivit äldre och visare och känner väl inte riktigt att sådant hör hemma här på bloggen. Förstå mig rätt nu, jag tycker det är fantastiskt med alla träningsbloggar som kan motivera folk med smarriga recept och träningsresultat, jag läser många själv, men det finns en fin gräns mellan inspiration och hets och jag vill verkligen inte på något sätt få någon annan att se ner på sig själv och sin kropp tack vare något de sett eller läst på min blogg.
 
Nu kommer däremot ett träningstips till alla er där ute som är som jag och verkligen inte har tid att åka till gymmet 3-4 gånger i veckan. Tipset är en youtubekanal som jag hittade tack vare att jag följer SacconeJolys på tuben. Lucy, som driver kanalen, är en personlig tränare och fyller kanalen med korta och effektiva träningspass som vem som helst kan göra hemma utan redskap. Det ser väldigt simpelt ut men jag kan lova er att jag nästan alltid har träningsvärk efter hennes pass. För att öka intensiteten så kan man köra videon 2 eller tre gånger, beroende på fitnessnivå.
 
Just detta träningssätt har passat mig perfekt som är helt otränad. Det kan givetvis inte passa alla men på hennes instagram och hemsida bjuder hon och hennes läsare på fantastiska resultat de uppnått genom träningen och det peppar vill jag lova.
 
 
Så in och kika på Lucy Wyndham-Reads Youtubekanal, hennes instagram och hennes hemsida som bjuder på månatliga gratis träningsprogram att ladda ner. Kika även in på de träningsvideos som ligger uppe på Anna Saccones kanal, de är riktigt grymma! Speciellt DENNA videon är super om du känner dig lite ur form.
 
Bäst av allt är att träningen är helt GRATIS vilket innebär att det finns noll anledning att inte testa!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: