En styck fräsig mugg

Från Ullared i påskas slank också denna fantastiska pryl med hem. Hade faktiskt redan spanat in den på Åhlens men så hittade jag den på Gekås för 49 kr (!!) och kunde bara inte låta bli. Det är en vattentät (japp jag har testat den ordentligt) smoothiemugg från Sagaform. Förutom ett fiffigt, inbyggt sugrör har den också en dubbel vägg vilket gör att drycken som förvaras där i håller sig kall längre.
 
Anledningen till att jag verkligen velat ha en sån här mugg är att jag har NOLL tid att fixa frukost på mornarna då jag skall lämna på föris. Har jag lite extra tid att bre några mackor får jag dessutom alltid dela med mig med min lilla följeslagare som ju är ganska besatt av allt som går att äta. Han äter frukost på förskolan så för att undvika dubbelfrukost för hans del har jag lagt ner allt vad frukostmackor heter. Med den här muggen däremot kan jag snabbt mixa ihop en mättande smoothie som jag kan slänga ner i väskan och ta fram igen på bussen när den lille frukosttjuven går loss på ostskivorna på hans förskoleavdelning istället. Smidigt värre!
 
 
Här ser ni dagens frukost i form av en jordgubbs- och banansmoothie. Frukosten intages lyssnandes på ett poddavsnitt av och med Josefin & Vanja. De är så härliga och peppiga vilket passar mig perfekt för att kicka igång denna vecka. Kan varmt rekommendera deras podd! Nu skall jag slurpa vidare!
 

Postat av: Ellen

Vad fyndade du mer på Ullared? :)

Svar: Åh du, det var egentligen inte så mycket fräsiga saker. Mest tvättmedel och sånt, men jag kan absolut göra ett litet inlägg på de prylar som jag blev lite extra nöjd över att ha fyndat till bra pris där! KRAM
Alvert

2016-04-04 @ 22:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: