Alldeles för tidigt

Glider efter sisådär 20 minuters snoozande ur min varma säng och ner på det kalla golvet. Tassar försiktigt ut ur sovrummet och in i köket på jakt efter något att fylla min knorrade mage med. Eftersom kylskåpet ekar tommare än chipshyllan på ICA en fredagskväll brer jag smör på en knäckemacka som jag glufsar i mig medan jag packar väskan. Ännu mer ovillig öppnar jag sedan dörren och slinker ner för trappan, ut i kylan.

Att gå upp OCH lämna lägenheten INNAN Vincent vaknat är för mig omänskligt tidigt. Inte för att en start klockan 8 är så ovanligt egentligen (bussen var ju inte precis tom) men eftersom jag nästan alltid väcks av en levande väckarklocka veckans alla dagar känns det väldigt konstigt att behöva ställa egen klocka idag. Jag är dessutom högst medveten om att jag valt ett yrke som inte precis är känt för sina glamorösa arbetstider. Man blir väl lite bortskämd som student ibland bara.


Positivt med denna ruskigt tidiga morgon är att vi idag har kursens sista föreläsningar. Wihoo! Från och med måndag är det repetition och dissektioner som gäller fram till tenta. Avslutar dessutom dagen med lite radiologi (röntgenbilder) vilket alltid brukar vara intressant. När jag vaknat till ordentligt kommer nog fredagskänslan smygande också. Snart helg!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: