Tentaångestgubben

 
God middag vänner! Sitter vid ett bord någonstans mitt i medicinarelängan och ser antagligen väldigt upptagen ut men faktum är att jag bara sitter och slösurfar på min dator. Föreläsningarna börjar om en halvtimme så jag känner inte riktigt att jag orkar dyka ner i pärmen bland alla checklistor och målbeskrivningar.
 
De senaste dagarna har det smygit sig in en mycket ovälkommen gäst i mitt huvud. En liten gubbe som står och skriker spriiiiing!! och flaxar allt vad han kan med armarna för att få min uppmärksamhet. Japp jag börjar få lite tentaångest. Så här fyra veckor innan tentan. Lite dumt kanske men en vecka med VAB och ett konstant renoveringskaos hemma gör att jag inte kunnat plugga så mycket som jag hade velat. Får verkligen skärpa mig. Från och med måndag är det dock inget nytt som tillkommer i tentakunskapsväg (finally) utan då startar dissektionerna och det kommer finnas mycket utrymme för repetition vilket känns lite lugnande. Får ta och plocka ut den där gubben illa kvickt.
 
Om vi skall ta den lite roligare biten så är elektrikern hemma hos oss och inne på dag två. Idag skall allt det sista bli klart och vi kommer ha lampor, spis, micro, kyl/frys, ugn och eluttag vilket ska bli så härligt. Nu börjar vi närma oss slutspurten för renoveringen och kanskekanske kan jag se ljuset i tunneln. Kommer verkligen att bli sååhååå bra när det är klart. Från och med nu kommer jag därför inte bjussa på några mer bilder av köket som helhet förrän det är helt klart utan bara bjuda på sneakpeakar som denna:
 
 
Waahh! Visst är jag taskig? Lovar er dock att bjuda på lite fler sneakpeaks medan vi fixar det sista. Dessutom så får jag ju bjussa på lite bilder av barnrummet också. Snaaart skall jag sluta att terrorisera er med renoveringsupdates, jag lovar! 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: