Plåster på såren

Igår när mamma och pappa var förbi på fika fick vi också lite presenter. Jag gissar att de får lite dåligt samvete över att de ligger på playan och barn och barnbarn sitter hemma och huttrar i Sverige. Inte för att inte jag och Tom kommer vara precis likadana när vi har utflugna barn, men ändå.  Vincent fick lite fina kläder vilket alltid är uppskattat, i alla fall av de lite äldre i familjen, och jag och Tom fick varsin parfym. Lyx som man inte annars unnar sig, tror jag var mammas ord och visst stämmer det bra. När ekonomin är skral prioriteras fåfänga väldigt långt ner på listan.
 
 
Dessutom fick vi (läs jag mohaha) en helt fantastisk tavla. Har letat ett tag efter något liknande så blev väldigt glad. Kalla mig nördig men alltså hur cool var inte denna?
 
 
Nu återstår bara att hitta en fin ram och hänga upp den på lämplig plats. Tom kom med förslaget att hänga den i min garderob men den lätta går jag inte på. Den skall hänga framme för allmänhetens beskådning. Får väl köpa en mer normal tavla också så Tom har något att kika på *hehe*. Tack mammsen och pappasen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: