Lite köksinspo

Idag spenderar vi förhoppningsvis den sista natten här i Lindome, för den här gången i alla fall. Imorgon är det nämligen tänkt att vi skall flytta hem. Wihoo! Tom har ägnat hela dagen med att röja i lägisen och trots att vi varken haft rörmokare eller elektriker på plats så är vi mer än redo för hemflytt tack vare de magiska uppfinningen "portabel kokplatta". Känns som jag på riktigt inte står ut en sekund till här i mitt underbara barndomshem. Mest för att jag lever i en konstant allergireaktion tack vare en viss katt.
 
Köket är ju inte alls klart men jag börjar så smått fundera och kika runt på köksinredningsinspo. Satte ihop ett kollage med lite saker som mer än gärna fått hamna hemma hos oss. Lampan längst till höger har vi redan så jag spinner vidare på koppartänket.
 
 
När vi väl bor mitt i kaoset så kommer vi ju bli motiverade på ett helt annat sätt att ta tag i allt fix som behövs göras. Kommer väl säkert bli smått galen på att bo i ett bygge men det får det vara värt.
 
Det enda som verkligen oroar mig är hur Vincent kommer ta flytten. Kommer han bli orolig eller märker han det inte ens? Han har ju bott här i Lindome i 2,5 månader (lååång tid för en ettåring) och för honom är detta hemma. Här vet han var den häftiga tvättmaskinen står och vart kattmaten (som är "jajja") står framme. Vårt hemma är inte hans hemma. Jag hoppas att han kommer känna igen sig lite i alla fall och snabbt kommer till ro med att bo på andra våningen. Det hoppas jag att vi alla gör. Äntligen får vi komma tillbaks till vardagen igen. Så oglamorös som den bara kan vara.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: