Liseberg för första gången

Igår var vi, förkylning till trots, på Liseberg med våra vänner. Det var kommunal som abbonerat hela parken med gratis inträde, fri åkning i alla attraktioner samt varsin matkupong á 75 kronor. Vilka bussiga vänner man har som bjuder med oss på sådana festligheter.
 
 
Jag var lite orolig för att Vincent skulle tycka att det var jobbigt och vi hade förvarnat alla att vi kanske skulle bli kortvariga men han trivdes som fisken i vattnet i sin vagn blickandes ut över folkhavet och allt liv och rörelse. Det gjorde säkert honom gott att få vara ute också. Frisk luft för snuvig näsa måste ju vara något av det skönaste som finns. Han somnade t.o.m pang bums efter lunchen och sov i drygt en timme i sin vagn. Kunde inte blivit bättre faktiskt.
 
 
Jag åkte inte jättemycket men kände inte så stort behov av det heller. Njuter mycket hellre av sällskapet och att få strosa runt. Antar att jag blivit vuxen (eller kanske uråldrig??). När man var yngre sprang man ju fram och tillbaks mellan de olika attraktionerna för att få åka så mycket som möjligt och tyckte mamma och pappa var såååå tråkiga som inte ville åka nu när vi ändå var där. Historien upprepar sig tror jag närmare bestämt.
 
Vincent fick inte åka mycket han heller men han var så nöjd ändå med hela sällskapets fulla uppmärksamhet. Han är bortskämd med kärlek den lille gossen. Tror det blir så när man är nästan ensam i kompiskretsen om att ha barn. Några gånger tröttnade han på vagnåkandet och fick då traska runt på egna ben med en nervös mamma klängandes kring armen. Hur hade det sett ut om man tappat bort sin ettåring på Liseberg liksom?
 
En attraktion fick han dock åka; Farfarsbilarna. Själva åkandet tyckte han var skoj men kön innan höll både jag, Tom och Vincent på att somna i. Blir nog roligare nästa år när han är lite mer med. Då kan man åka lite fler karuseller.
 
 
Han fick dessutom ett körkort som han så stolt visade upp för alla. Pekandes och "däh"-andes. Blir en kul minnessak att spara tills han blir lite äldre. Efter fika och bilåkande var det alldeles lagom att traska iväg mot utgången, nöjda med vårt första familjebesök på Liseberg. Tusen tack alla goa för att vi fick följa med och för en mycket trevlig dag!
 
 
 
 

Postat av: Skogsraah ☾

så roligt! :)

Svar: Ja det var supermysigt!
Alvert

2015-09-17 @ 12:39:00
URL: http://skogsraah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: