Hej Tisdag

God morgon och hej! Det är redan tisdag och idag väntar låååååång dag i skolan. Är skapligt trött efter några dagar med minimalt med sömn för hela familjen då V fått rethosta som håller oss alla tre vakna på natten. Har varvat bebissövning med att sova på soffan och inget av det klingar ju speciellt mycket skönhetssömn i mina öron.

Denna natt har ändå varit bäst hittills så vi hoppas på att förkylningen äntligen är på väg bort. Frågan är bara hur lång tid det dröjer tills det är dags igen?

Frostbitna busskurer så här på morgonkvisten

Idag väntar som sagt en lång dag i skolan och kommer inte få traska hemåt förrän vid sex ikväll. Inte för att jag har så värst mycket på schemat men jag har så kallade håltimmar (eller dötid  kanske man ska kalla det) emellan varje moment vilket ju är lite segt. Som man älskade håltimmar i grundskolan haha. Hur som helst skall jag ta tillfället i akt och plugga lite i lugn och ro vilket är välbehövligt. Tentaångesten gnager fortfarande lite i bakhuvudet, men jag försöker ha en positiv inställning. Allt går så mycket lättare då.

Postat av: joe

Hejjahejja! Vi får ses och pluggdejta snart igen, så grymma som vi var sist!!<3

Svar: Tycker jag verkligen! dock inte denna veckan för det är verkligen fullsmockat
Alvert

2015-09-29 @ 13:26:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: