En töntig ryggsäck

Man skulle ju kunna tycka att förnuftet själv skulle tala om för en att det inte är en särskilt bra idé att släpa runt på 8 ton skolböcker, laptop och matlåda varje dag i en väska hängandes på ena axeln. Det ropar ju rygg- och nackproblem lång väg. Det var nog inte förrän efter jag blev förälder som jag insåg att det var så sjukt o n ö d i g t att slita ut min stackars rygg ännu mer. Det kan ju räcka med att gå gravid i nio månader och sedan bära runt på en ständigt växande minimänniska dagarna långa liksom. Låt säga som så att den här mammaprylen kanske gjort mig en aningens förnuftigare, eller så har bara mina prioriteringar skiftat lite grann.
 
Nu är jag alltså TRÖTT på min gamla slitna axelremsväska och jag är redo för att införskaffa mig en ryggsäck. Tidigare tyckte jag väl helt enkelt att det var lite för nördigt med ryggsäck men som sagt så skiter jag fullständigt i det nu. Däremot så hade det ju varit trevligt om väskan var någorlunda snygg.
 
Just nu springer jag runt i skolan med Toms ryggsäck vilket ju inte känns jättebra med tanke på att det står Lärarförbundet på ryggen. Är det någon där ute som har ett förslag på snygg och rymlig väska för student med dator och tunga böcker? Skall snoka runt lite på nätet och i lite affärer också givetvis och hittar jag inget snyggt får ergonomin gå före. Dags att börja leva som jag lär (eller ska lära)... i alla fall på den här punkten ;D
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: