Barnasinnet kvar

Haft en härlig dag med noll måsten. Eftersom jag vaknade med migrän imorse så har jag varit ganska så mör hela dagen och vi har tagit det lugnt. Så lugnt man kan med en ettåring vill säga.
 
På eftermiddagen drog vi i alla fall iväg hela familjen till lekparken en stund där vi gungade, lekte i sandlådan och åkte rutschkana. Och med vi menar jag vi. Alla tre. Något som är helt fantastiskt med att få barn är att man får gräva fram sina allra barnsligaste sidor och busa runt med sitt glatt tjoande barn. Så kul att se honom lysa upp när han svingar fram och tillbaka i gungan och i sandlådan bygger vi torn på torn som han sedan med stor förtjusning får riva. Som sagt, väldigt skoj för både vuxna (stora barn) och små barn (illustrerat nedan av lekande pappa och frågetecken till son ;D).
 
 
Vi gick även en sväng förbi affären och inhandlade lite kvällsfika som vi sedan bjöd mamma och pappa på som Tom och Vincent åkte och hämtade på flygplatsen. De har varit och glassat 1,5 vecka i Frankrike och verkar ha haft det hur bra som helst. Lite fikande och lite köksfix inför morgondagagens elektrikerbesök blev det innan det var dags för läggning av liten trött kille och vi äntligen fick slänga ut föräldrarna (hahaha).
 
Borde köra läggning av liten trött mamma också men tänkte kika ett avsnitt av Bones först.  Så står ju dessutom kakburken kvar sen fikat.. hmmm.. om man skulle ta och smaka en till kanske??
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: