Att lyxa till det lite


Har suttit några timmar nu med denna utsikt. Nu känns det som jag kört runt med en elvisp i hjärnan och jag vet inte om jag blivit mycket klokare. Det är inte lätt att få alla ord att fastna även fast man för stunden känner att man har koll på läget men jag hoppas ju såklart att pluggande inte var alldeles förgäves. 

Vi avslutade förra veckan på bästa sätt med att bli bjudna på middag av Toms farbror igår. Så fort Vincent var nattad tog vi bilen till Jensen's Bøfhus på Frölunda torg. En fördel med att bo hos päronen helt klart är ju att de kan vara jourande barnvakt om vi vill åka iväg en liten stund på kvällen.


Vi mumsade glatt i oss grymt goda hamburgare (kyckling för min del) och hade en trevlig kväll tillsammans. Vi brukar ju inte gå ut och äta så ofta (pga fattiga och snåla) men det är ju så härligt när man väl gör det. Får göras oftare. God mat utan att lyfta ett finger och med trevligt sällskap, kan det bli bättre?

Man mår ju bra av att få unna sig lite ibland. Om de så bara är en kaffe/te på stan. Nu skall jag unna mig med att sova. Det är också lyx i mina ögon. Ciao!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: