Äntligen hemma!

Sliten och osminkad men ack så lycklig!
 
Sådär! Nu är vi utflyttade och inflyttade i lägenheten. Äntligen! Det känns så rackarns bra att krypa upp i sin egen soffa och bara njuta av att få vara hemma i sitt egna hem. Får jag vara så fräck att jag slänger mig med ett litet ordspråk också? Ja jag känner att det är en sån dag idag.. borta bra men HEMMA BÄST! 
 
Vincent somnade dessutom blixtsnabbt och har bara vaknat upp några gånger så vi hoppas att flytten inte kommer påverka honom nämnvärt. Däremot är han fortfarande väldigt förkyld och nu är hans röst nästan helt borta. Usch jag tycker såååå synd om honom när han jämrar sig efter varje hostning. Blir nog inget föris för honom denna veckan. Hoppas att han kryar på sig snart för det gör riktigt ont att se honom må så dåligt och vara så ynklig.
 
Nu skall jag rota fram skolböckerna bland alla grejer och pluggmysa (ja t.o.m. plugget känns mysigt när man precis fått flytta hem igen). Mysa och njuta av lugnet tillsammans med min älskade sambo och sen få krypa ner i MIN säng. U n d e r b a r t!

Postat av: Anonym

Tråkigt

2015-09-16 @ 21:51:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: